Navigatie

23 mei 2018

MijnPCprobleem.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van de MijnPCprobleem.nl website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je MijnPCprobleem.nl verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. In deze privacy verklaring krijg je meer informatie over hoe MijnPCprobleem.nl omgaat met de persoonlijke gegevens die via deze website worden verkregen.

Afhandelen bestellingen
Als je een bestelling plaatst, heeft MijnPCprobleem.nl je naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer, IP-adres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Deze gegevens worden tot één jaar na de afronding van je bestelling bewaard en zeven jaar daarna (wettelijke bewaartermijn).
MijnPCprobleem.nl werkt samen met de volgende bedrijven om jouw bestelling te kunnen verwerken:
- Mijnwebwinkel.nl (webshop provider)
- Mollie, Afterpay en PayPal (betalingsproviders)
- Shops United, MyParcel en PostNL (postbedrijven)
- Feedback Company (klantervaringenprovider)
Deze bedrijven ontvangen hiertoe bovengenoemde gegevens.

Webshop account
Bij het plaatsen van een bestelling kun je ervoor kiezen een account op de webshop aan te maken. Met een account kun je sneller bestellen en heb je een overzicht van je eerdere bestellingen.
Hiervoor bewaart MijnPCprobleem.nl de volgende gegevens: naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer, IP-adres, betaalgegevens en bestelhistorie. Je kunt je gegevens op ieder moment aanpassen. Deze gegevens worden bewaard totdat je je account opzegt.

Contact
Via de website kun je op verschillende manieren met MijnPCprobleem.nl in contact komen.
- contactformulier
- e-mail
- telefoon
De gegevens die MijnPCprobleem.nl hierbij verzamelt zijn: naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer en IP-adres. Deze gegevens worden maximaal 1 jaar na het laatste contact bewaard. Op deze manier weten we zeker dat we je snel kunnen helpen bij eventuele vervolgvragen.

Nieuwsbrief
Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief. Bij het plaatsen van een bestelling kun je je aanmelden voor de MijnPCprobleem.nl nieuwsbrief om je te informeren over nieuwe producten en diensten van MijnPCprobleem.nl.  Hiervoor wordt je naam en e-mailadres opgeslagen.
Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor de nieuwsbrief via de afmeldlink die iedere nieuwsbrief bevat.
De gegevens worden opgeslagen totdat je je nieuwsbriefabonnement opzegt.
MijnPCprobleem.nl werkt samen met het bedrijf MailChimp voor het verzenden van nieuwsbrieven. MailChimp ontvangt hiertoe de bovengenoemde gegevens.

Cookies en analyse
Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website op je computer wordt geplaatst. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
- Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
- Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
- Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
- Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.
- AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter en diverse andere social media websites.
- Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site  The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.
Je kunt cookies verwijderen en het plaatsen van cookies uitschakelen in je browser, maar sommige delen van de webshop zullen dan niet goed meer werken. 

Verstrekking van gegevens aan derden
Je gegevens worden om administratieve redenen verstrekt aan de volgende bedrijven:
- Accumulus (boekhoudprogramma)
- Codex Connectors (koppeling webshop aan boekhoudprogramma)
Op de website staan social media knoppen. Hiermee verzamelen beheerders van deze diensten je persoonlijke gegevens.
Met uitzondering van bovengenoemde partners zal MijnPCprobleem.nl je persoonlijke gegevens nooit aan derden verstrekken, behalve als dat wettelijk verplicht is.

Beveiliging
De beveiliging van jouw persoonsgegevens is zeer belangrijk. De beveiliging wordt daarom continue geoptimaliseerd.
De bestelprocedure van de MijnPCprobleem.nl webshop is goed beveiligd. Alle gegevens worden via een zogenoemde SSL-verbinding verzonden.

Inzage, wijziging of verwijderen
Als je vragen hebt over je persoonsgegevens of deze wilt inzien/wijzigen/verwijderen kun je altijd contact met MijnPCprobleem.nl opnemen via de contactgegevens onderaan deze privacy verklaring.
Je hebt hierbij de volgende rechten:
- recht op vergetelheid
- recht om je persoonsgegevens in te zien, aan te (laten) passen en/of verwijderen
- recht om je persoonsgegevens over te dragen
- recht op beperking van verwerking
- bezwaar maken tegen bepaald gebruik
Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

Klacht indienen
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact
MijnPCprobleem.nl
Ierlandstraat 125
2034 LM Haarlem
info@mijnpcprobleem.nl
06-24416866

In geval wijziging van de privacy verklaring nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie. Download de privacy verklaring.

Aanbieding

Mini-DVI - DVI kabel 0,2 m € 8,99 € 6,99

Gastenboek

  • 12-07-2018 - Ik had van u een upgradekit ontvangen voor de mediabox...  lees meer
  • 07-07-2018 - Ik heb een vraag: Hebben jullie ook GPS tracers?...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Taalkeuze

Nederlands Nederlands Français Français
© 2018 MijnPCprobleem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.